06-30167091           info@nickybouwers.nl

De 5 sopranen in concert

Stiekem Alt-mezzo in een concert met 5 sopranen.

Titel: Charlotte Margiono presenteert: De 5 Sopranen
Ondertitel: vrouwen uit de opera en liedkunst

Na een aantal wervelende voorstellingen keert klassiek zangeres Charlotte Margiono terug naar De Pianokamer. Deze keer presenteert ze De 5 Sopranen: een programma vol liefde en hartstocht bezongen door maar liefst 5 zangeressen.

Componisten als Schubert, Tsjaikovski, Dvořák en Verdi schreven adembenemend mooi voor gecombineerde vrouwenstemmen. Van hartverscheurende liefdesdrama’s tot sprookjesachtige wiegeliedjes, steeds zijn het vrouwen die een vurig en haast mysterieus verbond met elkaar aangaan. De kracht van meerstemmig vrouwenzang krijgt daarom een prominente plek in dit heerlijke programma vol opera en liedkunst. Naast enkele duetten en terzetten zingen De 5 Sopranen zo veel mogelijk met z’n vijven.

De 5 Sopranen is een nieuw programma onder de bezielende leiding van Charlotte Margiono, die we in het dorp inmiddels beter kennen als buurvrouw Lottie Swart. In haar woning aan de Noord-Spierdijkerweg richt ze zich op het doorgeven van haar vak aan de nieuwe talentvolle garde. In deze voorstelling hoort u haar samen met vier jonge zangeressen uit haar lespraktijk.

Voor u spelen en zingen:
Nicky Bouwers, Zana Naidionova, Rebecca Sier, Lottie Swart en Karien Welling & pianist Frank Hoebe

 

Meer informatie volgt.


zondag 9 juni 2024
0.00

De Pianokamer
Spierdijkerweg 110 ~ Spierdijk