06-30167091           info@nickybouwers.nl

Contact

Voor informatie en boekingen kunt u het contactformulier invullen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt me ook bellen op het bovenstaande telefoonnummer, of een bericht sturen naar het bovenstaande e-mailadres.


  Privacy statement voor het invullen van het contactformulier en voor opdrachtgevers

  • De gegevens die u mij verstrekt, worden vernietigd als er geen opdracht of zanglessen uit ons contact voortvloeit. Dit zal ik zo snel mogelijk proberen te doen, maar in elk geval ga ik elk kwartaal na of er in dit verband gegevens vernietigd kunnen worden.
  • In het geval uit de door u gedeelde gegevens een opdracht voortvloeit, of het afnemen van zanglessen dan geeft u door het invullen van de gegevens toestemming om deze te bewaren. Het bewaren van de gegevens is alleen bedoeld om nadere afspraken te maken, de opdracht uit te voeren en facturen te sturen, waarvoor ik in dat geval wettelijk gezien ook uw adresgegevens nodig heb. In het geval van zanglessen aan mensen onder 21 jaar heb ik ook uw geboortedatum nodig, om BTW vrij te kunnen factureren. Dat maakt de zanglessen voor de leerling goedkoper.
  • U kunt uw gegevens altijd opvragen en elk moment verzoeken ze te wijzigen. U hebt ook het recht uw gegevens te laten verwijderen. Dit kan alleen op voorwaarde dat er geen wettelijke bewaartermijnen gelden in het geval van facturatie (zie het één na laatste punt).
  • Als er wel opdrachten, of zanglessen uit voortvloeien zullen uw gegevens tot en met 7 jaar na de laatste factuur bewaard worden, omdat zeven jaar de verplichte bewaartermijn van de belastingdienst is.
  • Uw gegevens zullen nooit aan derden doorverkocht, of doorgespeeld worden voor commerciële doelen, of voor welk ander doel dan ook.